Aanbevelingen


Maarten Kramer, Chief Data Officer a.s.r. (vh adjunct directeur Zorg)


Gert kan ik echt aanbevelen als een betrokken teammanager die zoekt naar oprechte verbinding met zijn collega’s binnen en buiten het team. Hij heeft een duidelijke visie op leiderschap en eigen regie van medewerkers en stuurt daar nadrukkelijk op. Ik heb met veel plezier met hem samen gewerkt.


Patrick Meulendijk, Teammanager WLZ Coöperatie VGZ


Ik heb Gert leren kennen als een zeer enthousias te en energieke manager. Luisteren, niet direct oordelen, het grote plaatje kunnen zien. Zaken in perspectief plaatsen en vanuit zijn ervaring afdalen naar de kern van de vraag of het probleem. In de omgang laagdrempelig, voor mij maar ook voor mijn teamleden. Gert werkt vanuit vertrouwen en dat is prettig, zeker met professionals. Kan scherpe vragen stellen en zo de ander aan te zetten tot nadenken. En last but not least, Gert heeft humor.


Andrea Lowe, Projectleider bij 's Heeren Loo


Ik heb prettig samen mogen werken met Gert toen hij interimmanager was bij 's Heeren Loo op de financiële administratie. Gert heeft personen laten ontwikkelen en groeien. Dit deed hij op een professionele en enthousiaste manier. Daarnaast geeft hij ruimte voor eigen initiatief en ziet hij iedere persoon als een professional. Gert inspireert mensen en dat heb ik als prettig ervaren.


Henk Pot, Management-controller bij 's Herren Loo


Ik heb met Gert samengewerkt als collega teammanager binnen de Financiële Administratie bij zorggroep ’s Heeren Loo. Ik heb erg van die samenwerking genoten. Gert is moderne manager die zijn medewerkers vertrouwen geeft en stimuleert om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Daardoor zie je al binnen korte tijd mensen groeien in hun werk. Daarbij heeft hij goed zicht op de organisatie en inrichting van processen vanuit de lean methodiek. Tenslotte is Gert, vanwege zijn passie voor leiderschap, een inspirerende en plezierige collega.


Angelique Liebens, Manager Finance bij 's Heeren Loo


Ik heb gedurende vier maanden samengewerkt met Gert. Gert weet hoe je Lean Management in praktijk kunt implementeren. Ik heb hem leren kennen als een zeer inspirerend spreker naar zijn publiek. Voeg hierbij zijn humor, dan heeft dit de afdeling weer een stukje extra bagage op het gebied van Leanmanagement gegeven de afgelopen periode.


Jan Dokter, manager Zorgkantoor Zilveren Kruis Achmea


Gert heeft een half jaar als interim teamleider met mij samengewerkt. Hij was verantwoordelijk voor het opstarten van twee nieuwe processen als uitvloeisel van de WLZ (PGB voor bij zorgverzekeraars. Er moest en start gemaakt worden met een callcenter en het proces beoordeling van PGB aanvragen. Gert zijn kwaliteit is voor mij vooral dat hij in korte tijd mensen aan zich kan binden en voor een positieve sfeer kan zorgen. Ook heeft hij er m.n. bij het callcenter voor gezorgd dat er kwalitatief goed mensen aangenomen werden.


Esther de Vries, medewerker PGB


Gert was onze leidinggevende tijdens de beginfase van de nieuwe afdeling PGB in de Zorgverzekeringswet. We hebben Gert ervaren als een enthousiaste, vrolijke en betrokken leidinggevende. Zijn manier van leidinggeven was erg prettig. Hij zag ons als professional en deed ook echt wat met de input die hij van ons kreeg. Gert vindt het belangrijk dat zijn personeel zichzelf kan ontwikkelen en ontplooien. Hierbij moedigt hij zijn medewerkers aan om Initiatief te nemen, dit werkt erg motiverend. We kregen de ruimte om mee te denken en feedback te geven op zowel het te ontwikkelen team als zijn manier van leidinggeven. Er was altijd ruimte voor een gesprek. Met een goede dosis humor, wat onmisbaar was bij de hectiek van het opzetten van een nieuw team, wist Gert ons binnen een zeer korte periode tot een hecht team te maken.


Alex van Putten, Agile & Quality Coach


Gert was mijn leidinggevende tijdens de beginfase van de nieuwe afdeling PGB in de ZVW. Gert liet tijdens de eerste kennismaking een solide indruk op mij achter die hij tijdens zijn opdracht bleef waarmaken. Gert maakte gemakkelijk contact met alle collega's, ongeacht leeftijd, dienstverband of werkervaring.


Maarten Smeets, Product Owner bij Achmea


Ik heb Gert leren kennen als een gedreven, enthousiaste en motiverende allround manager. Gert zoekt actief de verbinding, ook buiten de kaders van het eigen team en verantwoordelijkheid. Buiten zijn goede management skills is Gert vooral een motivator en coach voor zijn collega's. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt een goede samenwerking niet alleen mogelijk maar ook leuk! Daarmee past Gert in elk team en is een aanwinst voor elke organisatie.


Gerald Strijbos, Manager Sales Zorgverzekeringen


Gert heb ik leren kennen als een manager met een breed interessegebied in de business maar vooral ook in de mensen. Deze combinatie maakt hem een inspirerend manager waardoor hij mensen weet te bereiken op een natuurlijke manier. Hiermee weet Gert het vertrouwen van mensen te winnen. Gert is stressbestendig en heeft een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor. Een breed inzetbaar manager, een aanvulling voor organisaties!


Jan Ruijgrok, Voorzitter MIAN


Gert is een bijzonder inspirerende en betrokken collega met een goed gevoel voor de waarden waar het echt om gaat. Hij is daadkrachtig en recht door zee en geeft altijd waardevolle feed-back. Het is bijzonder prettig om met Gert samen te werken.


Toon Bullens, Member of the Advisor Board bij Financial Inclusion Developmant and Research Centre.


Ik heb Gert leren kennen als een collega-manager die zorgvuldig zijn relaties beheert vanuit de beginselen van vertrouwen en respect. Op die manier schept Gert een basis voor samenwerking die tot aansprekende, commercieel krachtige resultaten leidt.