Referenties 

Patrick Meulendijks Teammanager langdurige zorg Coöperatie VGZ Patrick rapporteerde rechtstreeks aan Gert

Ik heb Gert leren kennen als een zeer enthousiaste en energieke manager. Luisteren, niet direct oordelen, het grote plaatje kunnen zien. Zaken in perspectief plaatsen en vanuit zijn ervaring afdalen naar de kern van de vraag of het probleem. In de omgang laagdrempelig, voor mij maar ook voor mijn teamleden. Gert werkt vanuit vertrouwen en dat is prettig, zeker met professionals. Kan scherpe vragen stellen en zo de ander aan te zetten tot nadenken. En last but not least, Gert heeft humor.

Andrea Lowe – Westerink, Teamleider financiële administratie bij 's Heeren Loo Zorggroep. Andrea rapporteerde rechtstreeks aan Gert.

Ik heb prettig samen mogen werken met Gert toen hij interimmanager was bij 's Heeren Loo op de financiële administratie. Gert heeft personen laten ontwikkelen en groeien. Dit deed hij op een professionele en enthousiaste manier. Daarnaast geeft hij ruimte voor eigen initiatief en ziet hij iedere persoon als een professional. Gert inspireert mensen en dat heb ik als prettig ervaren.

Henk Pot Teammanager Financial Accounting a.i. bij 's Heeren Loo. Gert heeft met Henk samengewerkt in dezelfde groep

Ik heb met Gert samengewerkt als collega teammanager binnen de Financiële Administratie bij zorggroep ’s Heeren Loo. Ik heb erg van die samenwerking genoten. Gert is moderne manager die zijn medewerkers vertrouwen geeft en stimuleert om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Daardoor zie je al binnen korte tijd mensen groeien in hun werk. Daarbij heeft hij goed zicht op de organisatie en inrichting van processen vanuit de lean methodiek. Tenslotte is Gert, vanwege zijn passie voor leiderschap, een inspirerende en plezierige collega.

Jan Dokter Senior Manager bij Achmea

Gert heeft een half jaar als interim teamleider met mij samengewerkt. Hij was verantwoordelijk voor het opstarten van twee nieuwe processen als uitvloeisel van de WLZ (PGB voor bij zorgverzekeraars). Er moest een start gemaakt worden met een callcenter en het proces beoordeling van PGB aanvragen. Gert zijn kwaliteit is voor mij vooral dat hij in korte tijd mensen aan zich kan binden en voor een positieve sfeer kan zorgen. Ook heeft hij er m.n. bij het callcenter voor gezorgd dat er kwalitatief goede mensen aangenomen werden

Ester de Vries Casebehandelaar PGB/ZVW bij Zilveren Kruis Achmea, namens het team PGB/ZVW

Gert was ons leidinggevende tijdens de beginfase van de nieuwe afdeling PGB in de Zorgverzekeringswet. Wij hebben Gert ervaren als een enthousiaste, vrolijke en betrokken leidinggevende. Zijn manier van leidinggeven was erg prettig. Hij zag ons als professionals en deed ook echt wat met de input die hij van ons kreeg. Gert vindt het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en ontplooien. Hierbij moedigt hij medewerkers aan om initiatief te nemen, dit werkt motiverend. Wij kregen als team de ruimte om mee te denken en feedback te geven op zowel het te ontwikkelen team als zijn manier leidinggeven. Met een goede dosis humor, wat onmisbaar was bij de hectiek van het opzetten van het nieuwe team, wist Gert ons binnen een zeer korte periode tot een hecht team te smeden. 

Alexander van Putten Marketing Strategist at Cambo Fotografische Industrie

Gert maakte gemakkelijk contact met alle collega's, ongeacht leeftijd, dienstverband of werkervaring. Gert wist compleet nieuwe teams binnen no time naar elkaar toe te laten groeien. Door zijn aanstekelijke enthousiasme en mensgerichte aanpak wist hij het beste uit iedereen naar boven te halen. Binnen een compleet nieuw onderdeel van de zorgverzekeringswet wist Gert het team in korte tijd te begeleiden naar een team van professionele klantadviseurs die met een hoge mate van kwaliteit verzekerden informeerden over de hervorming van de langdurige zorg.

Gerald Strijbos MBA Manager Zakelijke Markt bij Coöperatie VGZ 

Gert heb ik leren kennen als een manager met een breed interessegebied in de business maar vooral ook in de mensen. Deze combinatie maakt hem een inspirerend manager waardoor hij mensen weet te bereiken op een natuurlijke manier. Hiermee weet Gert het vertrouwen van mensen te winnen. Gert is stressbestendig en heeft een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor. Een breed inzetbaar manager, een aanvulling voor organisaties

Maarten Smeets Ketenmanager Achmea Bank

Ik heb Gert leren kennen als een gedreven, enthousiaste en motiverende allround manager. Gert zoekt actief de verbinding, ook buiten de kaders van het eigen team en verantwoordelijkheid. Buiten zijn goede management skills is Gert vooral een motivator en coach voor zijn collega's. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt een goede samenwerking niet alleen mogelijk maar ook leuk! Daarmee past Gert in elk team en is een aanwinst voor elke organisatie.

Jan Ruijgrok Partner at ChangeVision

Gert is een bijzonder inspirerende en betrokken collega met een goed gevoel voor de waarden waar het echt om gaat. Hij is daadkrachtig en recht door zee en geeft altijd waardevolle feed-back. Het is bijzonder prettig om met Gert samen te werken.

Toon Bullens Faculty at Nyenrode Business Universiteit

Ik heb Gert leren kennen als een collega-manager die zorgvuldig zijn relaties beheert vanuit de beginselen van vertrouwen en respect. Op die manier schept Gert een basis voor samenwerking die tot aansprekende, commercieel krachtige resultaten leidt.